Verenigingen

Bridge

De Bridge vind wekelijks plaats in de Waarlandspolderzaal van het Dorpshuis.

Uitvaartvereniging Sint Paulus

Heeft u thuis geen ruimte voor uw overledenen en wilt u toch een mooie, warme ruimte daarvoor kunt u altijd contact opnemen met de Uitvaartvereniging Sint Paulus.

Biljartvereniging ‘t Groene Laken

Wekelijks wordt er op meerdere avonden gebiljart. Dit gebeurt vanaf september tot mei en wordt afgesloten met een finale En een keer in het jaar is er de biljartweek van alle verenigingen in het Waarland.

www.biljarteninwaarland.nl

Con Amore Waarland

Dit is de oudste vereniging die gebruik maakt van het Dorpshuis. Zij verzorgen de gym voor jong en oud.

www.conamorewaarland.nl

Stichting Dorpsraad Waarland

Deze stichting vergaderd maandelijks in het Dorpshuis over items in het dorp. Ook hebben zij open vergaderingen waarbij u kunt aansluiten. Voor info zie Facebook.

Fysiotherapie Waarland

U kunt 4 dagen per week terecht bij de Fysiotherapie in het Dorpshuis via de zijingang. U kunt bellen met 0226-420558.

www.fysiotherapiemcga.nl

Muziekschool Dacapo

Wekelijks wordt er in het Dorpshuis muziekles gegeven aan kinderen. Ook kunt u hier terecht voor gitaarles. Deze lessen vinden plaats in de Huiskamer.

www.dacaposchagen.nl

Gewoon Simoon

Gewoon Simoon is een leuke kledingzaak dat aan het Dorpshuis vast zit. U kunt hier van dinsdag tot zaterdag terecht voor leuke vrouwenkleding en accessoires. Voor info zie Facebook.

IW3

De IW3 organiseert door het jaar heen gezellige activiteiten zoals, Bokke en skrokke en Skranzen bij een aar. Ook zijn er nog buitenactiviteiten. Voor info zie Facebook

JaSS Waarland

De JaSS staat voor Jeugdactiviteien Sport en Spel. Zij organiseren voor de jeugd vanaf de basisschool tot voortgezet onderwijs leuke activiteiten zoals drieluik, timmerdorp. Dropping en Zapp avonden. Zapp staat voor Zaterdagavond Plug en Play.

www.jasswaarland.nl

Karnavalsvereniging de Kluivers

De karnaval komt hier in het Dorpshuis ieder jaar groot feest vieren. Van prinsenbal tot raad van elf. Zij zorgen voor een karnavalsprogramma voor heel het Waarland.

KBO

De KBO is een vereniging voor ouderen. Zij verzorgen hier in het Dorpshuis activiteiten zoals sportuurtje, kaartmiddag maar ook een kerstviering.

www.kbonoordholland.nl (afdeling Waarland)

Lotuskring Schagen

Lotus staat voor Landelijke Opleiding Tot Uitbeelding van slachtoffers. Deze cursus wordt drie maal per maand gegeven in het Dorpshuis voor zowel starters als gevorderden.

www.lotuskringschagen.nl

Oranje Comité

Het Oranje Comité organiseert op koningsdag een gezellig fietstocht langs de mooiste plekjes in de omgeving van Waarland, Daarna is er een gezellige nazit in het Dorpshuis.

www.oranjecommitewaarland.nl

Recreanten Volleybal Waarland

Elke zondagmorgen vanaf 11.00 uur kunt u in de sporthal terecht voor een potje recreanten volleybal.

Sint Jan School Waarland

De Sint Jan school maakt wekelijks gebruik van de sporthal om met de groepen lekker een uurtje te gymen. Ook de musical van groep 8 vind hier plaats in de Waarlandspolderzaal aan het eind van het schooljaar.

www.sintjanwaarland.nl

Toneelvereniging Ons Genoegen

Deze vereniging repeteert iedere week vanaf oktober tot maart in de Huiskamer. Daarna geeft zowel de Jeugd als de volwassenen toneelgroep een voorstelling in de Waarlandspolderzaal. Voor info zie Facebook

Waarland van Toen

Is een vereniging die alle belangrijke documenten van het Waarland in een archief heeft in het Dorpshuis. Jaarlijks organiseren ze een filmmiddag in de Waarlandspolderzaal.

Badminton

Dinsdagavond 20.30 uur

76

Vrijwilligers

5625

Kopjes koffie gezet

639

Gerechten geserveerd

19

Verenigingen

Contact

Kerkstraat 63, 1738 BJ Waarland

Telefoon: 0226 421 606